Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
  1. #1
    Administrator
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    19
    Thanks
    1
    Thanked 10 Times in 2 Posts
    Rep Power
    12

    Funkoters Forum Rules

    Welcome to Funkoters Forum. Registration to this forum is free! We do insist that you abide by the rules and policies detailed below. If you agree to the terms, please check the 'I agree' checkbox and press the 'Proceed...' button below. If you would like to cancel the registration, click here to return to the forums index.

    General Rules

    * Phishing sites are strictly forbidden in Funkoters.
    * You agree not to post any abusive, racist, obscene, vulgar, slanderous, hateful, threatening or any other material that may violate any applicable laws. Appropriate actions will be taken if doing so.
    * Do not attempt to bypass our word censor. Attempting may result in warning or banishment.
    * Do not advertise or promote other sites in this forum, if you'd like to advertise in the site, you may contact an administrator or email to support[at]funkoters.com and make the necessary arrangements.
    * Funkoters has the sole discretion to remove/edit/delete users, articles, external resources, or any other user-submitted content to protect itself from legal harm at any time should we see fit.
    * Be friendly and respect all members and staffs of this forum and helping others, especially new members. The use of abusive language against any forum member will result in negative feedback and actions will be taken appropriately.
    * Moderators shall only moderate the forum to ensure that it says functional: ensuring there are no blank articles, links work, people don't spam, etc. All moderators actions will be logged. They shall not abuse their privileges, and reports of such cases will be investigated.
    * Respect decisions of the staff, as they are usually final.
    * If you are having a problem with another user in this forum, report a staff (moderator/admin) by a personal message (pm) about the situation and we will try our best to solve it.
    * Follow the posting, avatar, signature and rules.

    Posting Rules
    * Post in the correct and appropriate forums. Read the forum descriptions before posting
    * Always make sure that, files posted do not contain any viruses, worms, Trojans and browser hijackers before posting.
    * If you want to include a part to the post you posted previously, edit the post by using the edit button instead of making double post.
    * Do not post hacking utilities flooder, spam tools, Virus making tools/tutorials, or anything that can do potential damage.
    * Do not double post or bump posts unnecessarily. Please wait a reasonable amount of time before bumping posts.
    * Do not double post the same links which is already posted, especially if you have your own independent topic for a set of links and yet still post the same links in related topics with the intention of gaining exposure.
    * Information is very Important so please always add it to Your post, Always try to add more information like reviews, screen shots.
    * Make sure the links you are posting are working and post direct links only.
    * We do not encourage users to reply to threads that are more than 20 days old as this will alter the normal communication flow of the forum.
    * Many topics have already been covered & discussed in many threads. Please use the SEARCH button before posting a question/ reply or new thread.
    * Do not use CAPS in your post, it could look offensive.
    * No mini-moding. That means, no member may act in the forum as if they were a moderator. Leave the moderation up to the moderator team. Topics or posts requesting things like making this or that topic a sticky, or request title or status change of this or that user won’t be tolerated. If you have any problems/concerns/questions regarding the actions of someone from the moderator team please drop a pm to any admin.
    * No member may ask for reputation increases in any of their posts, except messages like "if you like my post, give me a reputation" are allowed.
    * Code your links.
    Example:
    (write without the spaces)
    [C O D E]http://www.funkoters.com/download.zip[/ C O D E]
    * Don't forget to click "THANKS" if the thread is usefull for you.

    This is mean guest / member need to post first and refresh 1 times before user can see the link.

    Attachments
    * Please use attachments just to upload your photo / avatars / your own mixtape [you also can upload your mixtape to hotfile, 4shared, etc..]
    * Please don't attach any MP3 full albums, original sountrack or movies that may abuse the law

    User names
    * Each username must contain a minimun of 3 letters from the english alphabet.
    * User names should not include any Special Characters except - (dash or hyphen) and _ (underscore).
    * A user name must not contain the special characters more than once.
    * Multiple User Accounts are unacceptable.

    Avatar
    * It cannot be bigger than 80 by 80 pixels or 60 KB.
    * It must not contain any porn, nudity or offensive material.

    Signature
    * Signature cannot be longer than 1000 characters including BBCode markup.
    * The image of your signature should not be bigger than 600 by 150 pixels and if you are uploading, maximum size of your custom image cannot be larger than 600 by 150 pixels or 200 KB.
    * Images placed in the signature must not contain any porn, nudity or offensive material.
    * Political or a religion signatures are not allowed!

    Warnings & Banning
    * A maximum of 3 warnings can be given to each member of the forum and these can be earned by breaking any of the above rules.
    * After receiving a 3rd warning, your account will be banned.
    * You maybe banished/warned temporarily/permanently with or without a warning.

    Some ways to get warning/banned
    * Arguing with a moderator/admin of the forum may give you a warning/ban and they have the rights.
    * Flooding.
    * Topic hijacking.
    * Topic bumping.
    * Repeating posting in order to increase your post count and double posting (not editing the post if there is a part to add or repeating posts).
    * Posting or requesting porn/offensive contents.
    * Requesting in a non-requesting section.
    * Sending spam personal messages.
    * Register using Special Characters.
    * Multiple User Accounts Registrations.
    * Flaming/Spamming/Rudeness will not be tolerated.
    * We urge you not to post advertisements
    * Repeated usage of any language other than English.
    * Attempts to bypass the word censor.

    Immediate Banning
    * Please refrain from posting meaningless threads, one word (or short) non-sense posts, or such.
    * Do not use offensive text such as discrimination, racism, swearing.

    Shoutbox Rules:

    * Use the shoutbox for small talks only
    * Do not request or comment to threads in the shoutbox
    * If you need help, use the help desk instead of the shoutbox.
    * Advertising is forbidden in the shoutbox
    * Do not use abusive/offensive language in the shoutbox
    Those who fail to follow these rules will be banished from the shoutbox with or without any notice.

    Note:
    The forum rules/guidelines can be changed/altered at will, whenever required, and notification may or may not occur.
    If any member encounters a post or topic that is breaking the rules please press the report post button adding a comment. This will send an email to all the moderators in the forum alerting them to the situation. However the abusive use of this button can result in negative feedback for the offending user.
    If any question regarding these rules, please don't hesitate to send a pm to any of our staff member (moderator/admin).



  2. The Following 9 Users Say Thank You to admin For This Useful Post:

    林李華 (11-08-2011), biggha (05-10-2014), djhon (02-06-2012), LasMute (06-26-2013), masuda0127 (04-25-2012), nobmix (09-27-2013), supiah (10-12-2013), Vinzlie (01-06-2013), westply (01-08-2013)

  3. #2
    Banned
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    somewhare in funkoters land
    Posts
    97
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Maksudnya apa tuh?

    ada versi Indonesianya aja??
    maklum wong dheso

  4. #3
    Funkoters Senior Remixer younk_yunk's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    542
    Thanks
    19
    Thanked 614 Times in 130 Posts
    Rep Power
    519
    Funkoters Forum Rules

    Selamat Datang di Forum Funkoters. Pendaftaran untuk forum ini bebas! Kami bersikeras bahwa anda mematuhi peraturan dan kebijakan rinci di bawah ini. Jika Anda setuju dengan persyaratan, silahkan centang kotak 'Saya setuju' dan tekan tombol 'Lanjutkan ...' tombol di bawah ini. Jika Anda ingin membatalkan registrasi, klik [Anda tidak dapat melihat link sebelum balasan] untuk kembali ke indeks forum.

    Aturan Umum

    * Phishing situs sangat terlarang dalam Funkoters.
    * Anda setuju untuk tidak mengirimkan apapun kasar, rasis, cabul, vulgar, memfitnah, kebencian, mengancam atau materi apapun yang bisa melanggar hukum yang berlaku. tindakan yang sesuai akan diambil jika melakukannya.
    * Jangan mencoba untuk memotong kata kami sensor. Mencoba dapat mengakibatkan peringatan atau pembuangan.
    * Jangan mengiklankan atau mempromosikan situs lain di forum ini, jika Anda ingin beriklan di situs ini, Anda dapat menghubungi administrator atau email ke support [at] funkoters.com dan membuat pengaturan yang diperlukan.
    * Funkoters memiliki kebijakannya sendiri untuk menghapus / mengedit / menghapus pengguna, artikel, sumber daya eksternal, atau pengguna konten-lain yang disampaikan untuk melindungi diri dari bahaya hukum pada waktu kapanpun jika kita mau.
    * Jadilah ramah dan menghormati semua anggota dan staf forum ini dan membantu orang lain, terutama anggota baru. Penggunaan bahasa yang kasar terhadap setiap anggota forum akan menghasilkan umpan balik negatif dan tindakan yang akan diambil tepat.
    * Moderator hanya akan memoderasi forum untuk memastikan bahwa ia mengatakan fungsional: memastikan tidak ada artikel kosong, kerja link, orang tidak spam, dll Semua moderator tindakan akan mulai bisa login. Mereka tidak akan penyalahgunaan hak istimewa mereka, dan laporan kasus tersebut akan diselidiki.
    * Menghormati keputusan staf, karena mereka biasanya akhir.
    * Jika Anda mengalami masalah dengan pengguna lain di forum ini, laporan staf (moderator / admin) dengan pesan pribadi (pm) tentang situasi dan kami akan mencoba sebaik mungkin untuk menyelesaikannya.
    * Ikuti, avatar posting, tanda tangan dan aturan.

    Aturan Posting
    * Post dalam forum yang benar dan tepat. Bacalah deskripsi forum sebelum posting
    * Selalu pastikan bahwa, file diposting tidak mengandung virus, worm, Trojans dan pembajak browser sebelum posting.
    * Jika Anda ingin menyertakan bagian ke posting Anda diposting sebelumnya, mengubah posting tersebut dengan menggunakan tombol edit daripada membuat double post.
    * Jangan posting flooder hacking utilitas, peralatan spam, alat Virus membuat / tutorial, atau apapun yang dapat melakukan potensi kerusakan.
    * Jangan double post atau posting bump tidak perlu. Mohon tunggu jumlah waktu yang wajar sebelum menabrak posting.
    * Jangan double posting link yang sama yang telah diposting, terutama jika Anda memiliki topik Anda sendiri yang independen untuk satu set link dan namun masih posting link yang sama di topik yang terkait dengan maksud mendapatkan eksposur.
    * Informasi ini sangat penting jadi harap selalu menambahkannya ke Posting Anda, Selalu mencoba untuk menambahkan informasi lebih seperti review, screen shot.
    * Pastikan link yang Anda posting bekerja dan pasca link langsung saja.
    * Kami tidak mendorong pengguna untuk membalas benang yang lebih dari 20 hari tua karena hal ini akan mengubah arus komunikasi normal forum.
    Banyak topik * sudah tertutup & dibahas dalam banyak benang. Harap gunakan tombol SEARCH sebelum posting pertanyaan / reply atau thread baru.
    * Jangan gunakan CAPS dalam posting Anda, itu bisa terlihat ofensif.
    * Tidak ada mini-moding. Itu berarti, anggota tidak dapat bertindak di forum seolah-olah mereka moderator. Tinggalkan moderasi sampai ke tim moderator. Topik atau posting meminta hal-hal seperti membuat ini atau itu topik, lengket atau permintaan judul atau mengubah status ini atau bahwa pengguna tidak akan ditoleransi. Jika Anda memiliki masalah / kekhawatiran / pertanyaan mengenai tindakan seseorang dari tim moderator silahkan drop pm ke admin.
    * Tidak ada anggota dapat meminta peningkatan reputasi dalam setiap posting mereka, kecuali pesan-pesan seperti "jika Anda seperti saya, beri saya reputasi" diperbolehkan.
    * Kode link.
    Contoh: (tulis tanpa spasi)
    [KODE] http://www.funkoters.com/download.zip [/ CODE]
    * Jangan lupa untuk klik "THANKS" jika thread ini berguna bagi Anda.

    Hal ini berarti tamu / kebutuhan anggota untuk posting pertama dan refresh 1 kali sebelum pengguna dapat melihat link.

    Lampiran
    * Harap lampiran gunakan hanya untuk upload foto / avatar / mixtape Anda sendiri [Anda juga dapat meng-upload mixtape Anda untuk hotfile, 4shared, dll.]
    * Mohon jangan lampirkan album penuh MP3, sountrack asli atau film yang mungkin pelecehan hukum

    Nama Pengguna
    * Username Masing-masing harus mengandung minimum dari 3 huruf dari abjad inggris.
    * Nama pengguna tidak boleh mencakup Karakter Khusus kecuali - (dash atau hyphen) dan _ (underscore).
    * Nama pengguna tidak boleh berisi karakter khusus lebih dari sekali.
    * Multiple User Account tidak dapat diterima.

    Avatar
    * Hal ini tidak bisa lebih besar dari 80 dengan 80 pixel atau 60 KB.
    * Ini tidak boleh berisi pornografi, ketelanjangan atau material ofensif.

    Tanda tangan
    * Signature tidak boleh lebih dari 1000 karakter termasuk markup BBCode.
    * Gambar tanda tangan Anda tidak boleh lebih besar dari 600 dengan 150 pixel dan jika Anda meng-upload, ukuran maksimum gambar kustom Anda tidak dapat lebih besar dari 600 dengan 150 pixel atau 200 KB.
    * Gambar ditempatkan di tanda tangan tidak boleh berisi pornografi, ketelanjangan atau material ofensif.
    * Politik atau tanda tangan agama tidak diperbolehkan!

    Peringatan & Banning
    * Maksimal 3 peringatan dapat diberikan kepada setiap anggota forum dan ini dapat diperoleh dengan melanggar peraturan di atas.
    * Setelah menerima 3 peringatan, account Anda akan dilarang.
    * Anda mungkin dibuang / memperingatkan sementara / permanen dengan atau tanpa peringatan.

    Beberapa cara untuk mendapatkan peringatan / dilarang
    * Berargumen dengan moderator / admin dari forum dapat memberikan Anda peringatan / larangan dan mereka memiliki hak.
    * Banjir.
    * Topik pembajakan.
    * Topik menabrak.
    * Mengulangi posting dalam rangka meningkatkan nilai posting anda dan double posting (bukan mengedit posting jika ada bagian untuk menambahkan atau posting berulang).
    * Posting atau meminta porno / isi ofensif.
    * Meminta di bagian non-meminta.
    * Mengirim pesan spam pribadi.
    * Daftar menggunakan Karakter Khusus.
    * Account Pengguna Multiple Pendaftaran.
    * Flaming / Spamming / kekasaran tidak akan ditolerir.
    * Kami mendesak Anda untuk tidak memasang iklan
    * Berulang penggunaan bahasa lain selain Bahasa Inggris.
    * Upaya untuk memotong kata sensor.

    Segera Banning
    * Tolong jangan posting benang berarti, satu kata (atau pendek) non-sense posting, atau seperti itu.
    * Jangan menggunakan teks yang bernada ofensif seperti diskriminasi, rasisme, mengumpat.

    Shoutbox Rules:

    * Gunakan shoutbox untuk pembicaraan kecil saja
    * Jangan permintaan atau komentar ke benang di shoutbox
    * Jika Anda perlu bantuan, menggunakan meja bantuan bukan shoutbox.
    * Iklan dilarang di shoutbox
    * Jangan gunakan kasar / bahasa yang ofensif di shoutbox
    Mereka yang gagal untuk mengikuti aturan akan dibuang dari shoutbox dengan atau tanpa pemberitahuan apapun.

    Catatan:
    aturan forum ini / pedoman dapat diubah / diubah di akan, bila diperlukan, dan pemberitahuan mungkin atau tidak mungkin terjadi.
    Jika setiap anggota bertemu dengan sebuah posting atau topik yang melanggar aturan silahkan tekan tombol posting laporan menambahkan komentar. Ini akan mengirim email ke semua moderator di forum memperingatkan mereka dengan situasi. Namun penyalahgunaan tombol ini dapat menghasilkan umpan balik negatif bagi pengguna menyinggung.
    Jika ada pertanyaan tentang aturan ini, jangan ragu untuk mengirim pm ke salah satu anggota staf kami (moderator / admin).

  5. #4
    ·٠•●♥ momod ♥●•٠·˙ QuiNeZ's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    SaMaRiNDa
    Posts
    124
    Thanks
    10
    Thanked 152 Times in 28 Posts
    Rep Power
    90
    younk google translate bangetttttttt... kgk nyambung bahasa nya kkkkkkkkkkkk

  6. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Tulungagung - East Java
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Siap..Mohon bimibnganx Newbie

  7. #6
    New Member DJ_embut's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tg. Balai Karimun
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3

    MEGAMIX - DJ - vino

    gw bleh main gak di funkoters

  8. #7
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Banjarmasin City
    Posts
    45
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Salam Hangat Buat semua

    Berbagi ilmu itu indah :) salm knl az Mybro

  9. #8
    The Real Funkoters
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2,303
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 3 Posts
    Rep Power
    10
    wah,,,,
    sekarang nggak bisa sedot lg aku

  10. #9
    Active Member anji's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    solo
    Posts
    158
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3

    rindu merana

    ijin sedot broo

  11. #10
    Active Member anji's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    solo
    Posts
    158
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3

    Unhappy rindu merana

    bantu gua gan

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Small Banner Small Banner Small Banner Small Banner Small Banner Big Banner